$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,68 / Satış: 34,82

Cihadiye doğalgaza kavuştu

Cihadiye doğalgaza kavuştu
  • 11.04.2017

Yenişehir Cihadiye Mahallesi’nde İNGAZ’ın sürdürdüğü çalışmalar sona erdi ve abonelere doğalgaz verilmeye başlandı. Cihadiye’ye giderek gaz yakma törenine katılan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Bütünşehir Yasası öncesi köy olan Cihadiye Mahallemiz sonunda doğalgaza kavuştu.  Yenişehir Ovası’ndaki toplam 22 mahalleye daha doğalgaz getirilecek ve bu mahallelerimiz de doğalgazın nimetlerinden yararlandırılacak” dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve İNGAZ yetkilileriyle Cihadiye’ye gelen Şahin, Durak ailesinin evinde doğalgazda pişirilen çaydan içti. Mutfaktaki ocağın gazını yakan Şahin, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Cihadiye sakinlerinin yoğun biçimde doğalgaz talebinde bulunması üzerine başlattıkları girişimlerden olumlu sonuç aldıklarını belirten Şahin, “Temiz ve güvenli enerji kaynağı olan doğalgaz artık köylerimizde de kullanılmaya başlandı. Bugün Cihadiye’de gazı yaktık, çayımızı içtik. Bu mahallemizde 107 abonenin kayıt yaptırdı ve bu abonelerden 20’sinin evine doğalgaz bağlantısı yapıldı. Bu enerji kaynağını vatandaşlarımıza kullandırmaktan ötürü çok mutluyuz” dedi.

Neriman-Mesut Durak çifti de doğalgazın çok büyük kolaylıklarının olduğunu belirterek, bu hizmetin getirilmesine öncülük edenlere teşekkür etti.

HİZMETLER İSTİKRAR

SAYESİNDE GELİYOR

Ülkedeki istikrar ortamının gelişmelere ön ayak olduğunu vurgulayan Şahin, istikrarın sürdüğü sürece hizmet akışının artarak süreceğini anlattı. Geçtiğimiz günlerde ilçedeki Devlet Hastanesi’nin temelinin atıldığını ifade eden Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hızlı Tren Projesi’nin Yenişehir’e kadar olan bölümü ihale edilmişti. Yenişehir-Osmaneli hattının proje çalışmaları ise tamamlandı, önümüzdeki günlerde de bu bölümün ihalesi yapılacak. Kuzey Çevre Yolu inşası bitirilerek ulaşıma açıldı. Başta TIR’lar olmak üzere birçok araç ilçe merkezine girmeden Yenişehir’i kuzeyden kat ediyor. Trafik yoğunluğu azalırken, trafik güvenliği de artıyor.  Sırada Güney Çevre Yolu var ve bu çalışma için girişimlerde bulunuyoruz. Yenişehir Belediye Başkanımız Süleyman Çelik’in yapımına başlanması için yoğun çaba sarf ettiği Kent Meydanı Projesi’ni sonuna kadar destekliyoruz. Bu arada ilçe merkezinde altyapısı bitirilen sokak ve caddelere asfalt dökülüyor. Halkımızın bize verdiği destek sürdükçe bu hizmetlerimiz artarak sürecek. “ (www.yenisehirmemleket.com)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ