$ DOLAR → Alış: 32,48 / Satış: 32,61
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

15 Temmuz’da dünyaya örnek olduk

15 Temmuz’da dünyaya örnek olduk
  • 31.03.2017

Referandum çalışmaları kapsamında Yenişehir’e gelen AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın, bir dizi programa da katıldı. İlk olarak AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı’na gelen Milletvekili Müfit Aydın, burada partililerle bir süre sohbet etti.  Ardından Sinanpaşa Camii’nde cuma namazı kılan Aydın, geçtiğimiz günlerde Bitlis’te geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Kadir Balki’nin babası Aydın Balki ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Baba Aydın Balki ile bir süre sohbet eden Milletvekili Müfit Aydın, kazada ölen genç Kadir Balki için de bir dua yaptırdı.

Referandum hakkında da konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın, “16 Nisan’da çok önemli bir süreç yaşayacağız. CHP, referandum sürecini sulandırmaya çalışıyor. 50 milletvekilinin maaşını soruyor. Bu kadar küçük hesaplar peşindeler. CHP’li bir milletvekilinin sadece 1 yıllık telefon, basılı evrak ve posta masrafları 2 milyon TL. Bu para 10 milletvekilinin 4 yıllık maaşına denk geliyor” dedi.

Aydın sözlerini şöyle tamamladı: “İnsanlarımız her şeye layık. 15 Temmuz’da dünyaya örnek olduk. Bu tavır bize yetti. Bizim bu milletin elini ayağını öpmemize yetiyor. Hizmet etmemiz için her şeyi yapmamıza yetiyor. Birileri yeter ki buna engel olmasın. Türkiye tabiri caizse ‘Murat 124’ ile gidiyor. Bizim derdimiz, bürokrasi denen melanetten kurtulmak ve uçak hızıyla gitmek. Referandumda millet ne diyorsa baş göz üstüne. Cumhurbaşkanımızın her zaman söylediği bir söz var, ‘Ben tarafsız değilim, ben milletimin tarafındayım’. En doğrusu da budur.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ