$ DOLAR → Alış: 32,48 / Satış: 32,61
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

Yenişehir’deki Suriyelilere yardım eli

Yenişehir’deki Suriyelilere yardım eli
  • 02.03.2017

Yenişehir’de bulunan Suriyeli ailelere, giyecek ve yiyecek yardımında bulunuldu. Giyecek ve yiyecek yardımları Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Şahin ve Uluslararası Ortadoğu Barış Araştırmaları Derneği Bursa Sorumlusu Abdullah Yeni’nin katılımıyla ihtiyaç sahibi Suriyelilere teslim edildi.

Örf ve ananelerimizde yardımlaşmanın önemli bir yer tuttuğunu belirten Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “Hedefimiz, ihtiyaç sahibi her haneye ulaşmaktır. Yardımlar devam edecek” diye konuştu.

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl da konuşmasında yardım çalışmasının AK Parti Yenişehir Kadın Kolları ve Uluslararası Barış Araştırmaları Derneği’nin ortaklaşa çalışmasıyla gerçekleştirildiğini söyledi. Yenişehir’de Nüfus Müdürlüğü başta olmak üzere mahalle muhtarlarıyla temasa geçtiklerini ve ihtiyaç sahibi aileleri tespit ettiklerini ifade eden Kamıl, “Yenişehir’de toplam 250 aile saptadık. Bu ailelere giyecek ve yiyecek yardımlarını bugün teslim ettik” dedi.

Uluslararası Barış Araştırmaları Derneği Bursa Sorumlusu Abdullah Yeni ise yardım çalışmalarında BM ve AB fonlarından yararlandıklarını anlattı. Yeni, “Bugünkü yardım malzemelerini Birleşmiş Milletler’in (BM) Gaziantep Ofisi’nden sağladık” diye konuştu. (www.yenisehirmemleket.com)SURİYELİYE YARDIM ELİ (2)SURİYELİLERE YARDIM2

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ