$ DOLAR → Alış: 32,49 / Satış: 32,62
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

Biber Kupası’nda şampiyon SEMSA Ticaret

Biber Kupası’nda şampiyon SEMSA Ticaret
  • 02.03.2017

Yenişehir Belediyesi 2. Halı Saha Biber Kupası’nın final karşılaşmasında 2-2 berabere kaldığı rakibi Yenigün Tılsım’ı penaltılarda 5-3 yenen SEMSA Ticaret şampiyon oldu.  Turnuvanın 3’üncüsü Kızılköy olurken, Köfteci Yusuf ve Zeytinciler Gıda ekipleri en centilmen takım seçildiler.

Kaymakam Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Cemal Kurt, Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Dural, Emniyet Müdürü Bülent Albayrak, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl ve Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar, turnuvanın başarılı ekiplerine kupa ve hediyelerini verdiler.

Bu arada Ankara’dan Bursa’ya gitmekte olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, final karşılaşması öncesi Belediye Spor Kompleksi’ne uğrayıp ilçeli yöneticilerle görüştü. Sağlık için bu gibi organizasyonların önemine değinen Müezzinoğlu, emeği geçenleri kutladı. Müezzinoğlu, ilçeli yöneticiler ve oyuncularla anı fotoğrafı çektirdi. (www.yenisehirmemleket.com)BİBER KUPASI YENİŞEHİR 1BİBER KUPASI YENİŞEHİR 3

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ