$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,63 / Satış: 34,77

Köse: Siyasi ve sosyal birikimimizi partimiz için kullanacağız

Köse: Siyasi ve sosyal birikimimizi partimiz için kullanacağız
  • 28.02.2017

MHP kongresinde yönetime aday olan Önder Köse, adaylık açıklaması yaptı. Öncü Sitesi Sosyal Tesisleri’nde basın açıklaması yapan Köse, şunları kaydetti:

Bu gün burada Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir İlçe Başkanlığı Adaylığıma ilişkin Basın Açıklaması yapmak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz.Benim için son derece anlamlı olan bu günde, MHP ve Ülkücü Hareket’in kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş başta olmak üzere bütün ülkücü şehitlerimize ve Ülkemizin savunmasında Canlarını feda eden Polis, Asker ve Sivil Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

Bizler bu sürece başlamadan önce gerekli şekilde büyüklerimizle görüştük ve onların teveccühünü alarak buraya geldik. Bu kutlu yola çıkarken, ilçemizde partimizin son 20 yılına damga vurmuş marka isimlerle birlikte olmanın, onların desteğini almanın onur ve gururunu yaşıyorum. Ben Önder Köse olarak çocukluğumdan bu güne kadar hep Ülkü Ocaklarında ve Partimin her kademesinde yetişmiş ve maziyi düşündüğüm de MHP den başka bir şey hatırlamayan, ülkücü ve Milliyetçi iradeyi her daim yukarılara taşımak hedefinde olan biri olarak, karşınıza çıkmış bulunmaktayım. Bu yola çıkarken, Yönetim Kurulunda görev yapacak arkadaşlarım ve büyüklerimiz ile hedefimiz önümüzdeki süreçte MHP teşkilatlarını daha güçlü daha diri hale getirmek ve yıllardır elimizden kaçırdığımız Yenişehir belediyesini alarak örnek bir yönetim sergilemektir. Partimizin çıtasını daha da yükseltebilmek adına Yenişehir’de herkesi kucaklayarak MHP’yi temsil etmeye adayız

Milliyetçi Hareket Partisi, üyelerinden delegelerinden ve halktan kopuk bir parti olamaz. Son zamanlarda bu tür kopukluk ve kırgınlıkların yaşandığını görüyoruz. Biz partimizdeki bu kırgınlıklara son vermek, herkesi bir araya getirmek, ilçe teşkilatımızı yeniden Yenişehir ile bütünleştirmek için aday oluyoruz. 24 saat açık olan telefonumuzla partililerimizin sürekli iletişim kurabileceği bir başkan olacağız. ÖNDER (2)

Birbirimizin varlığından mutluluk duymadığımız sürece, kardeşliğin dilini, dostluğun sesini ve sıcaklığını hissedemeyiz.

İşte bu yüzden biz bir olacağız, diri olacağız ve her şeyin üstesinden beraber geleceğiz. Bu benim için bir vazifedir bu yüzden adaylığımı açıklıyorum. Bu arada,Partimiz için mücadele etmiş ve görev yapmış olan eski İlçe Başkanlarımıza, Ocak Başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, ülkü ocaklarımızın vefakar ve cefakar gençlerine,delegelerimize, üyelerimize, bugüne kadar yapmış oldukları hizmetten dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Şunun altını çizmeden geçemeyeceğim. Bizim meselemiz, koltuk ve makam meselesi değildir ve kesinlikle koltuk işgalcisi de olmayacağız.

Gelinen süreç yine açık bir şekilde gösterdi ki Milliyetçi hareket Partisi Türk milletinin sığınacağı son liman, Son Mevzii, Son ümit ve Son Kalesidir. Bu itibarla 12 Mart 2017 tarihinde yapılacak olan Yenişehir İlçe Kongresinde İlçe Başkanı adayı olduğumu açıklıyor, Cenabi Allah’tan hakkımızda hayırlı olanı nasip etmesini diliyor. Hepinize katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ