$ DOLAR → Alış: 32,45 / Satış: 32,58
€ EURO → Alış: 34,68 / Satış: 34,82

Çağı yakalamaya çalışıyoruz

Çağı yakalamaya çalışıyoruz
  • 11.02.2017

S.S. 269 No’lu Yenişehir Yeşilkent Servis Kooperatifi Başkanı Şükrü Sezer, yolculara daha iyi hizmet verebilmek için çağın gereklerine uymaya çalıştıklarını belirtti. Sezer, “Kooperatif ortağı şoför arkadaşlarımıza eğitimler verirken, araçları da yeniliyoruz” dedi.

Yolcu taşımacılığını yeni araçlarla sürdürmeye kararlı olduklarını söyleyen Sezer, ” Örneğin, Yenişehir Uluslararası Havalimanı’ndan yolcu taşınan araçlarda 5 yaş sınırı var. Ama burada görevli kooperatif ortaklarımız araçlarını 3. yaşında yeniliyor. Okullardan yapılan servis taşımacılığında ise 10 yaş sınırı bulunuyor. Ama okul servisi arkadaşlarımız 10 yaş sınırını beklemeden araçlarını 7. yaşında yenileriyle değiştiriyor” dedi.

Servis taşımacılığında kalite ve güvenin sağlanması için şoförlerin çeşitli eğitimlerden geçirildiğini ifade eden Sezer, “100 üye ve 130 araç bulunan kooperatifimizde Milli Eğitim Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa eğitim programların düzenliyoruz” diye konuştu. Sezer, bir lokal satın alarak kooperatif üyelerinin kullanımına sunduklarını kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ