$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

ADD’den Kaymakam Çiftçi ve Başkan Çelik’e ziyaret

ADD’den Kaymakam Çiftçi ve Başkan Çelik’e ziyaret
  • 16.10.2016

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yenişehir Şubesi, Kaymakam Abdullah Çiftçi ve Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i makamında ziyaret etti.

Kaymakam Çiftçi’ye ilçedeki görevinde başarılar dileyen ADD Şube Başkanı Tayfun Sırman, Yenişehir’i ileriye götürecek her tür çalışmanın destekçisi olacaklarını belirtti.

Yenişehir’de birlikte ve ortak hareket etme kültürünün yaygınlaşması gerektiğini vurgulayan Kaymakam Çiftçi de, köklü bir dernek olan ADD’nin gerçekleştireceği etkinliklere katılmaktan memnuniyet duyacağını söyledi.

ADD Yönetim Kurulu üyeleri, ardından Tarihi Belediye Binası’nda Belediye Başkanı Süleyman Çelik’le bir araya geldi. Başkan Çelik, dernek faaliyetleri hakkında bilgi alırken Yenişehir’deki alt yapı çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. ADD Yenişehir Şube Başkanı Sırman, “Atatürkçü Düşünce Derneği 344 şubesi ve 200 bine yakın üyesiyle Türkiye’nin en büyük demokratik kitle örgütü olmanın sorumluluğunu taşıyor. İlçemizde de üye sayımız özellikle gençlerin de katılımıyla hızla artıyor” diye konuştu. (Yenisehirmemleket.com)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ