$ DOLAR → Alış: 32,43 / Satış: 32,56
€ EURO → Alış: 34,63 / Satış: 34,77

Yenişehir’e yeni hastane

Yenişehir’e yeni hastane
  • 21.09.2016

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir’de önümüzdeki aylarda yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl ve Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar’la birlikte yatırımları değerlendiren Şahin açıklamalarda bulundu. Yeni hastane binasının yapım ihalesinin Sağlık Bakanlığı tarafından19 Eylül’de gerçekleştirildiğini belirten Şahin, ihaleye ilişkin teknik yasal sürecin başladığını, önümüzdeki aylarda hastane binasının temelinin atılabileceğini bildirdi. Şahin, “Oto Test Merkezi’nin temeli önümüzdeki yıl şubat ya da mart ayında atılması planlanıyor. Yeni hastane binasının temeli de Oto Test Merkezi’nden önce atılabilir” dedi.

7,7 kilometre uzunluğundaki Kuzey Çevre Yolu’nun yakın bir zamanda yapımının tamamlanacağını anlatan Şahin, Yenişehir-Bilecik yolunda yapım çalışmalarının planlandığı biçimde sürdüğünü kaydetti. Şahin, Yenişehir-İznik yolundaki çalışmaların ise bitmek üzere olduğunu söyledi.

Geçen yıllarda TOKİ tarafından 2 etap halinde toplu konutlar inşa edildiğini hatırlatan Şahin, “TOKİ’nin 3’üncü etap konutları için arazi tahsisleriyle Belediye Başkanı Süleyman Çelik ilgileniyor. Yer arayışları önümüzdeki günlerde şekillenecek. 3’üncü etap konut projesinin bünyesinde emekliler için de konut yapımı var” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ