$ DOLAR → Alış: 32,49 / Satış: 32,62
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

Adana’nın 6. Kişisel Fotoğraf Sergisi ilgi gördü

Adana’nın 6. Kişisel  Fotoğraf Sergisi ilgi gördü
  • 05.09.2016

Gazeteci Gürhan Adana’nın 6. Kişisel Fotoğraf Sergisi Yenişehirliler’den ilgi gördü. Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’ndeki serginin açılışını AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik Kaymakamı Yenişehir Kaymakam Vekili A. Hamza Pehlivan, Yenişehir Garnizon Komutan Vekili Yarbay Fatih Yılmaz Çelik, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık birlikte gerçekleştirdiler.

Yenişehir 3. Uluslararası Altın Biber Festivali etkinlikleri kapsamında açılan sergideki tarihi eser fotoğraflarını dikkatle inceleyen Şahin ve Altepe, ata yadiğarı zenginliklerin fotoğraf çalışmalarıyla kayıt altına alınmasının önemine işaret ettiler. Altepe ayrıca, ilçede tarihi eserlerin onarım ve restorasyon çalışmalarının sürdürüleceğini kaydetti.

Yenişehirlilerin kültürel ve sanatsal etkinliklerin daha da artmasını beklediklerini söyleyen Adana da, “İlerleyen dönemlerde bu yönde çalışmalar yapan başkaları da ürettiklerini Yenişehirlilerin izlenimine sunacaklarına inanıyorum. Bu yönde benim gerçekleştirdiğim ilk çalışmaların örnek olmasını ve diğerlerini bu yönde teşvik etmesini umuyorum” dedi.

65 renkli fotoğrafın yer aldığı sergi cuma gününe kadar gezilebilecek.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ