$ DOLAR → Alış: 32,49 / Satış: 32,62
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

‘Kahraman evlatlarımızı unutmayacağız’

‘Kahraman evlatlarımızı unutmayacağız’
  • 03.09.2016

15 Temmuz darbe girişimi gecesi Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda Tuğgeneral Semih Terzi’yi kafasından vurarak öldürdükten sonra cuntacı askerler tarafından şehit edilen Ömer Halisdemir’in adı Yenişehir Kültür Merkezi’ne verildi. Yenişehir Belediye Meclisi’nin toplantısında söz konusu gündem maddesi oybirliğiyle kabul edildi.

Öte yandan darbe girişiminde yaralanan Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda görevli Yenişehir Kızılhisar köylü gazi Uzman Çavuş Cüneyt Osman Gül’ün adının ilçede belirlenecek bir yere verilmesi de onaylandı. Gazi Gül’ün adının verileceği meydan ya da caddenin tespit edilmesi çalışmalarına başlandı.

Toplantıda ayrıca, Demokrasi Nöbetlerinin tutulduğu Çınarlı Camii’nin de içinde bulunduğu alana Demokrasi Meydanı adı verilmesi kararlaştırıldı.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “Kahramanlarımız artık yalnızca anne ve babalarının değil, Türk Milletinin şehidi, aziz ve şerefli kahraman evlatlarıdır. Biz de onları hep şükranla ve minnetle anacak, onları asla unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ