$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

Başkan Altepe’ye tebrik ziyareti

Başkan Altepe’ye tebrik ziyareti
  • 06.04.2016

Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve beraberindeki heyet, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’yi Yeni Hizmet Binasındaki makamında ziyaret etti.     

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin Bursa’ya kazandırdığı Bursa Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasının, hayırlı olması amacıyla gerçekleştirilen ziyarete Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in yanı sıra, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı ile Gençlik ve Kadın Kolları Başkan ve yöneticileri katıldı.

Ziyarette, 2016 Yılında hizmete açılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasının hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve beraberindeki heyet, Başkan Altepe’ye çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve beraberindeki heyetin kendisine yapmış oldukları ziyareti memnuniyetle karşılayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yeni Hizmet Binası hakkında bilgiler vererek, Bursa’ya Yeni Belediye Binasını kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ederek “Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmet birimleri yeni binada bir araya geldi. Bursa’nın çehresini değiştirmeyi ve Bursa’yı dünya kenti yapmayı hedefliyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ