$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

Yenişehir MHP’nin yeni yönetimine Genel Merkez’den onay

Yenişehir MHP’nin yeni yönetimine Genel Merkez’den onay
  • 03.07.2017

Geçen ay atanan MHP Yenişehir İlçe Başkanı Gökhan Yuka, yaptığı basın toplantısında onaylanan 34 kişilik yeni yönetimi açıkladı. Yenişehirli gazetecilerle bir araya gelinen kahvaltıya yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri Mesut Bedel, Hüseyin Kulu, Mustafa Gerim, Nurettin Aydın, Halil Akalın ve H. Emre Yürük katıldı.

Göreve atanmasının ardından yönetim kurulunu oluşturmak için titiz bir çalışma başlattıklarını belirten Yuka, “Amacımız ben ve arkadaşlarım bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek. Bunun için gece gündüz demeden canla başla çalışacağız” dedi.

Yeni yönetimde Arif Eren ve Ali İkikardaş başkan yardımcısı, Necdet Aydın sekreter, İbrahim Ertoğral ise muhasip olarak görev aldı.

İlçe teşkilatının diğer yönetim kurulu üyeleri ve aldığı görevler şöyle: Burak Bal (Teşkilatlanma Masa Başkanı), Abdüssamet Yenilen (Toplantı ve Organizasyon Komisyonu Masa Başkanı), Furkan Hatipoğlu (Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Başkanı), Abdullah Çağlar (Yerel Yönetimler Komisyonu Başkanı), Caner Karaşin (İlçe Başkan Danışmanı), Ergin Ayhan (Ar-Ge Komisyonu Masa Başkanı), Engin Ülker (Engelliler Komisyonu Masa Başkanı), Sinan Şahin (Gençlik Komisyonu Masa Başkanı), Mustafa Aşık (Sanayi ve Ticaret Komisyonu Masa Başkanı), Koray Aydın (Seçim İşleri ve Protokol Sorumlusu), Metin Köse (Çevre Komisyonu Masa Başkanı), Fuat Yaman (Üye ve Yeni Kayıtlar Masa Başkanı), Cemali Doğan (Köylerden Sorumlu Masa Başkanı), Murat Sönmez (İstişare ve Eğitim Kurulu Masa Başkanı), Samet Engin (İstişare ve Eğitim Kurulu Masa Başkan Yrd), Turgay Şahin (Tarım ve Hayvancılık Masa Başkanı), Onur Akman (Dış İlişkiler Komisyonu Masa Başkanı), Gökhan Bulut (Hukuki İşler Komisyonu Masa Başkanı), Orhan Ceylan (Sağlık Komisyonu Masa Başkanı), Sait Çalışkan (Üye), Mehmet Ertoğral (Üye), M. Ali Edis (Üye), Mehmet İnce (Üye), Esat Tirşahi (Üye), Aykut Mutaf (Üye), Gürsel Kösem (Üye), Muharrem Doğan (Üye), Esin Zengin (Üye), Harun Arslan (Üye), Hüseyin Şen (Üye) (www.yenisehirmemleket.com)z (3)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ